Färnebofjärden och Östa camping

Äntligen blev Pelle ledig en hel helg! Det firade vi med att packa Lilla Röd redan på torsdagen så vi bara skulle kunna dra på fredagen. Vi hade bokat en plats på Östa camping som ligger vid södra Dalälven. När vi landat på fredagskvällen var solen på väg ner. Så vackert!

Alldeles i anslutning till Östa camping finns fina vandringsleder. Man behöver inte sätta sig i bilen för att komma ut i skogen – det gillar vi. Så för att göra en lång historia kort, härlig helg med många naturupplevelser!

Sen åkte vi hem..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s