Onsdag

Canon Powershot G9x

Två dagar till helg igen – det går undan! Idag har jag återigen haft en dag full av möten på teams. Det innebär ju en massa stillasittande – så i slutet av dagen ville jag bara ut i naturen.

Canon Powershot G9x

Vi har fina strövområden där vi bor – men idag ville vi se något annat. Så vi åkte till Rosersbergs slott och promenerade i parken. Vi mötte knappt någon annan – jätteskönt att strosa längs vattnet. Solen kikade fram och vi satt en stund på en klippa och bara njöt av allt det rofyllda.

Canon Powershot G9x

Sen hade jag med mig kameran och fångade naturen. Det här med att fota – det är något som ger mig energi och får mig att koppla av. Det gäller att hitta sådant man uppskattar, sånt som fyller på med energi. Promenader och att vistas i naturen ger mig också massor med energi och ork.

Sony Nex 5T

Vi landade hemma lagom tills solen gick ner. Snöret och jag tog in solnedgången. Att se solen gå ner ger också energi.. och sinnesro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s