Påskafton

Pelle jobbade och barnen var på sitt håll. Fille i Skåne, Malou renoverar lägenhet, Mathilda i Antwerpen, Emma & Lucas hemma. Ja så då blev det jag, hundarna och katten som firade påskafton tillsammans. Det gick ingen nöd på oss, vi trivdes riktigt bra i varandras sällskap..

Cheddar the one and only
Snöret himself
Stilton the pretty one

Annars har jag varit flitig idag och dammat av bokhyllan och rensat i skåp. Känns som jag gjort nåt viktigt och det är en skön känsla. Skulle annars ha fixat utomhus men hade inte lust, tyckte det var för kallt.. Men bra dag!

Nu är våren verkligen igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s