Påsklov

Så härligt med påsklov och bara vara, göra det man känner för – vilket kan vara ingenting.

Jag har en massa planer i huvudet som kanske blir av, som att spela färdigt den där låten på piano. Jag har också planer på att sticka färdigt en vante, men på nåt sätt är min sticksäsong över när det blir vår – då tappar jag sticklusten.

Annars har jag span på några fina blåsippor som jag kanske ska fota med macro- och så kanske jag ska röja ur garderoben.

Kanske blir det lite camping – vi får se. Jag ska i alla fall inviga mina vandringsbrallor som jag fyndat på lager 157. Gröna – sköna snygga och väldans billiga. Betalade 157 kr för ett par som kostat 400 (billigt bara det ju..). De satt så bra så beställde faktiskt ett par svarta också.

Bild lånad från Lager 157

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s