Äntligen fredag –

När men jobbar hemifrån, som jag gör just nu – så går allt i ett känns det som. Dagarna kommer och går och det är knappt så jag har koll på vad det var för dag igår?! Skämt åsido (men lite så) – en sak vet jag dock, och det är att det är fredag idag!

Det betyder att hela helgen ligger framför oss – obrukad som en oknäckt chokladkaka. Jabadabba dooo..

Annars så har jag i veckan – fortsatt att öva på att fota manuellt med min gamla systemkamera. Jag har tränat på att fånga solens strålar. Det går ganska bra och det är otroligt skoj att ta kontroll över ljuset med slutare bländare och iso. Jag kollar youtube- googlar och så har jag en gratis prova på vecka med Moderskeppet. Det verkar vara riktigt bra kurser, inte så dyrt heller – tror det kostade 149 kr i månaden. Fortsättning följer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s