John Bauer på Waldemarsudde

Malou – Pelle & jag på äventyr på Djurgården – Waldemarsudde idag. Det var så vackert med alla höstfärger. Små löv, stora löv, gula, orange – röda, kastanjer på backen och regnet i luften. Jag älskar hösten för vad den gör med oss – det här att man kan sjunka in i sig själv, försjunka i en bok eller varför inte en utställning.

”Trollbunden – John Bauer och den magiska naturen” jag diggar magin i hans bilder med mystiska skogar – naturväsen och troll, vilka detaljer. Utställningen består också av samtida konstnärer med fotografi, video, skulpturer, näcken lyfts fram. Allt gifter sig bra – och nog blir man lite trollbunden, det bor nog ett troll i oss alla.

Waldemarsudde bjöd inte bara på konst utan också på en vacker trädgård och ett vackert slott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s