September

September månad har gått ganska fort tycker jag. Det har varit en hel del jobb, på plats för mig, på kontoret och ute på skolor. Det har känts ganska skönt – som om allt vore som vanligt och som om ingen pandemi härjade. För så är det ju i skolans värld, där rullar det mesta på som om inte Covid lurade runt knuten. Märkligt.. men jag måste erkänna att minsta nysning i ett klassrum får mig att hoppa högt.

Här hemma har vi renoverat köket, en facelift kan man säga. Som tur var har vi ett IKEA kök och då kan man ju enkelt byta ut luckorna. De som satt tidigare var svarta och tillverkade av återvunna petflaskor. Jättebra, men vi ville ha trä i köket, inte plast och lite mer traditionellt. Så de luckorna fick bli plast igen och vi införskaffade Lerhyttans grå luckor. Nu kom den vackra granitskivan till sin rätt och köket blev mycket ljusare. Det är inte riktigt klart än, vi väntar på att vi ska få ork att sätta dit socklar. Sen blir det nog en tapet och en granitskiva på väggen, 10 cm hög, kanske kakel.

Snöret häckar mer och mer inomhus – ett tecken på att det börjar bli kallare ute. Min stora pelargon har fått flytta in och Pelle har skördat de första äpplena på vårt nyplanterade äppelträd. Det är definitivt höst.

2 reaktioner på ”September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s