Mariefred – igen

Nu har vi varit i Norrköping och Bråviken – klippt svärfars gräsmatta, umgåtts med honom – fast på avstånd på coronavis. Det innebär att vi mest hänger utomhus, tur vi har husbilen att vara i också.

Så idag rullade vi hemåt och det verkar som att oavsett vilken väg vi tar, så hamnar vi i Mariefred? Just idag hamnade vi faktiskt här på grund av att svärmor ville se vår favoritcamping. Eftersom vår plåtis är för liten för att campa fler än två i, så hyrde hon ett rum på vandrarhemmet på campingen. Det kan verkligen rekommenderas! Så mysigt rum med två sängar och ett litet kök! Hade vi inte haft husbil hade vi absolut kunnat tänka oss att hyra ett sånt rum. För en natt betalade hon 450 kr – helt klart prisvärt!

Bilden på blommorna fotade jag på en vacker äng utanför Björnlunda. Vackrare än så kan det väl knappast bli på en sommaräng. Det vimlade av bin! Bullarna inhandlades på bästa kondiset i Mariefred – nämligen Annas hembageri!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s