Kantareller!

Så skönt att vara hemma lite ibland också.. Såna här dagar när man inte gör något särskilt behövs också. Idag var vi mest inomhus, jag sov en sund mitt på dagen, slappade, Pelle läste. Ute åskade och regnade det för fullt, ganska mysigt.

Så på kvällen klarnade det upp, så vi tog vi med oss hundarna ut i skogen. Pelle plockade kantareller och jag blåbär. Fortsättning följer på temat blåbär.. då med bärplockare! Att plocka för hand tar för lång tid! Det är nu man fixar grunden till vinterns blåbärspajer!

Kvällen avslutades med en fika, jordgubbar och glass hos goa vänner. På bilden stjärnflocka.. växer i en annan trädgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s