Färnebofjärden

I dessa virustider – är ju rekommendationen att man inte ska resa längre bort än två timmar hemifrån. Så i helgen har vi varit i Färnebofjärdens nationalpark, som för oss ligger inom den radien.

Färnebofjärden är verkligen ett resmål jag kan rekommendera. Där finns möjlighet att vandra, fiska – elda, ja leva friluftsliv. Förstås var vi inte de enda som tänkt tanken att åka dit under helgen – utan där fanns massor med andra husbilar. Första natten fricampade vi längs med Dalälven. Det kändes tryggt och bra eftersom vi hade trevligt sällskap med oss.

Dagen därpå gjorde vi en härlig vandring längs med Dalälvens strand. Den gick över spångar och på härliga upptrampade stigar. Hundarna badade.. sen när vi kom hem fikade vi, våra vänner hade med sig ett elverk- vilken bra grej! Så vi bryggde kaffe utomhus..

Sen upptäckte vi Gysinge och hittade en varsin fin ställplats där för 200 kr. Där flanerade vi i bruksmiljö och njöt av soligt väder. Grill på kvällen – härligt sällskap, härligt avbrott i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s