Trädgårdsprojekt

Idag har jag börjat fixa på tomten, ”projekt skapa en trädgård av bästa pulkabacken”.. vi snackar riktig nedförsbacke.. (Pallkragarna på bilden ligger inte på plats, de har jag bara målat.)

Först så grävde jag – och sen så grävde jag lite till. Så till slut fick jag pallkragarna i våg. Det tog säkert en timme att fixa till själva läget på en (!) uppsättning pallkragar. Jag fick gräva ur massor i bakkant och så fick jag finlira för att få det rakt.

Hur som helst, efter det var jag rätt slut.. Men kämpade på och så målade jag pallkragarna i den grå slamfärgen jag köpte häromdagen. Det blev jättefint.. Nöjd!

Summa summarum – idag hann jag alltså fixa en (!) uppsättning – tre kragar på varandra. Nu är det bara 11 uppsättningar kvar (har totalt 40 kragar..). Vad trött jag blev nu.. men det ska gå. Skam den som ger sig!

Jo, släpade 6 säckar jord i slänten och kragarna blev nästan fyllda. Känns som jag har ett kort och ett långt ben nu, skämt åsido – men lite träning får man allt när man bor i en backe!

Snöret njuter av solnedgången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s