Pallkragar & annat

Idag var det riktigt härligt ute, första vårvärmen skulle jag säga. Jag hann provmåla en pallkrage och blev så nöjd med den grå slamfärgen – den är vacker. Men det kommer bli ett jobb bara att plocka bort alla häftklamrar på kragarna, som kanske åkt jorden runt – men nu landat här hos oss.

Annars ser jag det som en utmaning att försöka få till en trädgård i vår sluttningstomt, där det visserligen växer vitsippor- men inte så mycket mer. Det vore skoj om vår ”backe” kunde förvandlas till en terassodling.. Det kan den, jag ser det framför mig.

På kvällen åt vi middag utomhus – kikade på solen som gick ner. Varje solnedgång är verkligen unik och inte alls ”slentrianmässig” utan fantastisk på sitt unika sätt. När det är molnigt blir det mer dramatiska solnedgångar – dagens var molnfri, men blev så här vackert röd utan filter.

Red sky in the morning
is the sailors warning.
Red sky in the night
is the sailors delight

2 reaktioner på ”Pallkragar & annat

  1. Spännande att se hur tomten blir. Vi har ju oxå en sluttningstomt som vi bara låter vara som det är nu. Kanske kan få lite inspiration av er.

    Gilla

    • Jaa en utmaning, men jag tror det går, i sydliga länder odlar man ju så. Problemet hos oss tror jag är att det är mkt sprängsten i marken. Men vi försöker. Klart ni ska göra något av er slänt – går ju att odla massor. Vi har fortfarande grönsaker kvar sen i somras, lite coolt att kunna dryga ut maten med.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s