Torsdag

Ännu en jobba hemma dag och nu känns det som att jag börjar hitta rutiner. Lunch och en prommis med hundarna längs med vattnet – så härligt! Såg massor med blåsippor och andra sippor. Hundarna badade för första gången i år – ett snabbdopp i det kalla vattnet..

Vi har också hittat en lagom runda man kan gå. Jag tror jag skrev om den tidigare? Men den går i alla fall genom både skog och längs med vattnet. Sen går den förbi båtbryggan och så avslutas den med klättring uppför vår tomt som sluttar kraftigt. Inte världens längsta runda, men som sagt lagom.

Jag gjorde en blåbärspaj och invigde ugnen. Snöret tog en siesta.

Sen på kvällen var Philip och Emilia här och hjälpte Pelle bära en chiffonjé. Det är en möbel som följt mig genom hela livet, den var min mammas – nu min. Vi har funderat hit och dit om vi skulle göra oss av med den. Men nej, jag kunde inte – så den fick flytta med. Nu står den i sovrummet och där står den faktiskt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s