Tisdag

Påsklovet är slut och det känns som måndag fast det är tisdag. Jag har jobbat hemifrån och det kan vara nog så ansträngande.

Vet inte varför, men efter två Teams-möten blev jag slut. Det var inte jobbiga möten, bara det att det tar på krafterna att få in jobbet i vardagsrummet.. Allt flyter liksom ihop, jobb, vardag, fritid..

Jag måste göra iordning en arbetsplats här hemma, när jag jobbar hemifrån (har läst i DN att man ”ska” göra så). Men men, det är lättare sagt än gjort på liten yta.. Får klura lite – kanske kan sitta i garderoben? Vi får se..

Idag invigde vi vår Contura braskamin. Nu vet vi att det finns många fördelar med den. För det första så är det vackert – man ser brasan på ett annat sätt, glasluckan är stor. Sen blev det fort varmt – det strålade ut värme i hela huset. Här är det elden som talar för sig, inte själva designen runt i kring – eller jo enkelt vackert.

Edit

Det blir ingen skrivbordshörna, det får inte plats. Jag får hitta rutiner kring jobb fritid på andra sätt. T ex plocka undan jobbdatorn när jag jobbat färdigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s