Utforska omgivningarna

Idag tog vi en promenad och utforskade omgivningarna. Vi har knappt hunnit med det, då vi haft fullt fokus på att få lite ordning här hemma. Det finns fantastiska stigar längs med vattnet som samfällighetsföreningen sköter om (som vi numera är en del av). Promenaden blev dock inte särskilt lång eftersom vi höll på att blåsa bort!

Vi gick i alla fall förbi båtbryggan och spanade in vår båtplats. Den har bra läge – nu fattas bara båt! Vi har ägt två båtar tidigare, den första var en Uttern 495. Perfekt badbåt när barnen var små och vi hade sommarställe på Ljusterö. Sen har vi haft en Albin Viggen – en liten segelbåt. Men nästa båt blir nog nåt enkelt, typ en badbalja med elvisp som man kan kajka runt med här i närheten..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s