Böcker & annat

Nu är vi inne på sjätte dagen i nya huset och det känns som om vi alltid bott här. Märkligt, måste betyda att vi är på rätt plats vid rätt tillfälle i livet.

Pelle har hämtat och kört kartonger, jag har packat upp och organiserat. Nu börjar vi se en ände på det hela. Men fast vi har gjort oss av med så mycket prylar och möbler, så måste vi ändå rensa ytterligare. Men det gör inget, det känns bara skönt!

Något vi inte vill göra oss av med är alla våra böcker, vissa vill man spara. Jag vet att många inte samlar på böcker längre, men vi tycker hemmet blir mer levande med litteratur. Dessutom inbjuder det här huset till läsning mer än tv-tittande. Så det blev en sväng till IKEA häromdagen och ett gäng Billy bokhyllor inhandlades.

Sen hittade vi rottingstolar till altanen, Agen heter de (IKEA). De ska få åldras vackert av sol, väder & vind. Det blir bra det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s