Hurra för mej

Hipp hurra för lyckliga mej som har världens bästa man som dessutom gav mig världens bästa födelsedagspresent! Ett par Apple AirPods, det har jag önskat mig länge.. Såå bra ljud och så smidigt när man ska ut och promenera. Inga sladdar som trasslar, tror det blir en långprommis i eftermiddag – solen skiner ju på min dag!

Edit: Ny dag, nya hörlurar.. Modellen ovan passade inte mina öron, så Pelle bytte till AirPods Pro. De funkar desto bättre – nu blir det en promenad utan att behöva vara orolig att de ska ramla ut..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s