Mässan

Att gå på mässa och lyssna på föreläsningar kan vara inspirerande och bli något mer – om man efteråt samlar ihop tankarna och funderar över vad man tar med sig. Många gånger lyssnar man på något och är engagerad för stunden, sen försvinner allt i informationsflödet.. Men igår kväll satte jag mig faktiskt ner och gjorde en summering och kom fram till att jag vill lära mig mer om UDL Universal design for learning. Det är vad jag tar med mig denna gång.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s