Belgien

Fredag till måndag i Belgien tillsammans med familjen – förutom Philip och Emilia.

Vi flög på fredag förmiddag – tyvärr var planet två timmar försenat vilket gjorde att vi landade i Bryssel på eftermiddagen.

Därifrån tog vi direkt tåget till Antwerpen. När vi kom fram sken solen och det bjöds på härligt vårväder! Vi promenerade genom stan och satte oss sen på en uteservering och käkade lunch.

Pelle och jag hade hyrt en lägenhet som visade sig vara hur fin som helst. Den låg bara 300 meter från Mathildas lägenhet. Malou och Emma bodde hos Mathilda & Dries.

På lördagen hängde vi i stadsparken på förmiddagen tillsammans med en kompis till Mathilda och hennes barn. Lucas fick leka och hittade flera kompisar.

Vi promenerade genom stan och käkade lunch på ett mysigt ställe. Dessförinnan slank det ner några cupcakes som var galet goda!

På kvällen var Pelle och jag barnvakt medan tjejerna gick ut. Så mysigt att få hänga med Lucas.

På söndagen var planen att åka till Brygge som ligger 2,5 timme bort med tåg. Men – eftersom tjejerna kom hem kl 7.00 på morgonen, rätt slitna… så valde vi att åka till Gent istället. Gent ligger bara 50 minuter från Antwerpen med tåg. Det var ett riktigt bra val, vilken stad! Så vackert där – gamla slottsliknande hus.

Där käkade världens goaste middag som rundades av med en belgisk våffla..

Igår kom vi hem.. trötta men så nöjda! Det enda som var trist – det var som sagt var att Philip & Emilia inte var med.. de var ju hemma och passade hundarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s