Lördag

Nu har jag kommit av mig lite med bloggandet. Kanske är det för att jag stör mig på att jag numera har reklam på bloggen. Tidigare betalde jag för någon tjänst, men se det har jag inte gjort i år, tyckte det blev för dyrt. Så ja, lite har jag nog ledsnat. Samtidigt vill jag ha kvar bloggen, för det är ju skoj att kunna blicka tillbaka på sånt man gjort..

Just nu hänger jag i soffan och hostar och snörvlar, feber. Jobbigt, trodde jag var färdig med förkylningar för denna vår..

Annars har det inte hänt så mycket, jag jobbar på, Pelle jobbar – voffisarna mår bra.

Edit: Nu var det rea på “Personal” paketet hos WordPress, så reklamen är nu puts väck. Hurra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s