Helgen

Den här helgen har jag haft en massa egentid. Pelle har jobbat och jag har bara varit, idag sov jag ända till 12;45. Ibland är det skönt med sådana helger också. Det behöver inte hända en massa hela tiden.

Fast lite har det hänt, jag målade ett skrivbord grått, bilder kommer. Det ska stå i Philips gamla rum, numera gästrum/kontor. Fyndade en äpplet stol på loppis som skrivbordsstol. Rummet ska få nya tapeter, Apelviken – och så lite matchande textilier. Skulle vilja ha rostfärgade sammetsgardiner, eller rostfärgat linnetyg, tror det skulle bli fint.

Jag känner mig laddad för en ny vecka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s