Seg vecka

Den här veckan har varit lite seg. I måndags fick jag plötsligt nackspärr på jobbet. Jag har ju inget fysiskt tungt jobb – så vet inte varifrån den kom? Kan det ha varit för att jag klippte gräsmattan flera timmar dagen innan? Det gjorde i alla fall så ont att jag inte kunde sova den natten trots Voltaren.

Nästa morgon vaknade jag med huvudvärk och illamående. Så fort jag reste mig så ville jag kräkas – vilket jag också gjorde.

Som den hypokondriker jag kan vara, så började jag genast fantisera om vilka hemska sjukdomar som kunde ligga bakom detta. Just kombinationen ont i nacken och illamående kändes inte bra.. särskilt inte efter att jag googlat. Jag vet – man ska inte.!

Det slutade i alla fall med att jag besökte vårdcentralen. De konstaterade att jag troligen haft otur och råkat ut för både nackspärr och kräksjuka på samma gång.. Skönt att det inte var något värre..

Nu börjar jag bli mig själv igentacksam för det..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s