3 Löderups strandbad

När vi lämnat Lomma styrde vi kosan mot Jakriborg – en nybyggd medeltida stad 6 km från Lund. Där flanerade vi omkring i de smala gränderna och beundrade alla vackra byggnader.

Sen åkte vi vidare mot Österlen. Nu står vi på campingen vid Löderups strandbad. Här ställer man sin husvagn, sin husbil eller sätter upp sitt tält där man vill. De bästa platserna – precis vid den långa sandstranden var förstås redan tagna. Men vi hittade en bra plats med el som vi blev nöjda med.

Efter att vi installerat oss tog vi en lång promenad med hundarna längs stranden. Tror vi gick några kilometer.. Det blåste och vågorna gick höga, mäktigt. Pelle badade, men jag fegade ur. Det var lite kallare jämfört med Lomma där vi var igår.

Fin dag – kortspel på kvällen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s