Fredag

Först var jag präktig, tacksam och ekonomisk i flera veckor efter att Pelle skaffat ny mobil. Jag hade ju Vimla och tänkte vara nöjd. Men sen så föll jag för frestelsen – vilket jag faktiskt är glad över. Jag slog till på en ny telefon… en Samsung S9 plus. Vilken kamera – tjoho… Inte behöver man någon systemkamera när man har en sån här telefon… Snabb som blixten och borta är allt trams, reklam mm. Den är ren som en iPhone fast mer sofistikerad. Så nöjd!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s