Vill ha sommar

Nu är jag sugen på att åka husbil… Tänk när vi hittade en fin ställplats i Skallkroken, med havsutsikt och fantastiska vandringsleder.. När vi spelade Uno med solnedgången som ackompanjemang. När vi vandrade i en slemmig sörja upp till knäna, bara för att upptäcka Möns Klint på nära håll.. Hade picknick i det gröna. När vi var på tur med voffsingarna i cykelkärran. När vi vandrade i bokskogar fulla med sniglar.. Tänk när vi hittade lugnet i Jämtland och södra Lappland.. När Pelle äntligen fick napp.. När vi åkte Vildmarksvägen och blev hänförda av vyerna.. När vi besökte fem vattenfall på en vecka. När vi fjällvandrade och jag var rädd att vi skulle möta en björn. Siljan. Så många härliga minnen, inte konstigt att man längtar ut igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s