Vill ha sommar

Nu är jag sugen på att åka husbil… Tänk när vi hittade en fin ställplats i Skallkroken, med havsutsikt och fantastiska vandringsleder.. När vi spelade Uno med solnedgången som ackompanjemang. När vi vandrade i en slemmig sörja upp till knäna, bara för att upptäcka Möns Klint på nära håll.. Hade picknick i det gröna. När vi var på tur med voffsingarna i cykelkärran. När vi vandrade i bokskogar fulla med sniglar.. Tänk när vi hittade lugnet i Jämtland och södra Lappland.. När Pelle äntligen fick napp.. När vi åkte Vildmarksvägen och blev hänförda av vyerna.. När vi besökte fem vattenfall på en vecka. När vi fjällvandrade och jag var rädd att vi skulle möta en björn. Siljan. Så många härliga minnen, inte konstigt att man längtar ut igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s