Familjen är allt

Härlig helg! I fredags kom Emma och Lucas, Mathilda och Dries, Malou och Fille förstås. Vi käkade en god middag – Pelle gjorde Pizza – sen blev det lite öl och småprat till sent på natten. Så härligt att ses allihopa igen! 

Igår var vi barnvakt till Lucas medan ungdomarna åkte in till stan för att partaja. Det gick bra – sen på kvällen gick det mindre bra när jag skulle hämta inne i stan.. Råkade backa in i en taxi.. oops.. Nu behöver bilen en ny kofångare.  Shit happens. 

Idag blev det brunch med allihopa – mys.. sen skjutsade vi Emma och Lucas till tåget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s