Onsdag

6 km med min träningskompis Lotta. Allt blir ju så mycket enklare när man har draghjälp, särskilt en grå morgon som denna.

Men titta vad våren är på gång , trots att vädergudarna kämpar emot. 

Efter jobbet kände jag mig rätt slut och seg. Bestämde mig ändå för att åka och rida Catrins  Ui. Jag hade tänkt rida på volten – men två andra ryttare skulle rida ut, så Ui och jag hängde på. Det blev en härlig ridtur med fågelkvitter och solsken Skeppartorpsrundan. Den här fina hästen har superskön skritt – man gungar fram. 

Visst är han söt?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s