Onsdag

6 km med min träningskompis Lotta. Allt blir ju så mycket enklare när man har draghjälp, särskilt en grå morgon som denna.

Men titta vad våren är på gång , trots att vädergudarna kämpar emot. 

Efter jobbet kände jag mig rätt slut och seg. Bestämde mig ändå för att åka och rida Catrins  Ui. Jag hade tänkt rida på volten – men två andra ryttare skulle rida ut, så Ui och jag hängde på. Det blev en härlig ridtur med fågelkvitter och solsken Skeppartorpsrundan. Den här fina hästen har superskön skritt – man gungar fram. 

Visst är han söt?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s