PW och ridit

Imorse försov jag mig – och så hade jag ont i ett knä. När jag kom ner till Lotta så tänkte jag först vända hem igen. Men Lotta som bland annat är massör- tryckte lite på min vad och vips så var smärtan borta. Hade inte kunnat tänka mig att det skulle hjälpa så på en gång? Tack Lotta! Sen gick vi en timme utan problem. Hann också krama ett träd. 

Red Ui på volten. Tränade på att flytta och svänga för vikthjälper. Klok häst – han förstod snabbt vad jag menade. Vi töltade en del – han har så klockren tölt– bara att åka med. Gillar också den hästens mentalitet, han är cool.

Ui & jag

Passade på att fota två linslusar också.

Gjosta aka flockledaren

Sötnos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s