PW och ridit

Imorse försov jag mig – och så hade jag ont i ett knä. När jag kom ner till Lotta så tänkte jag först vända hem igen. Men Lotta som bland annat är massör- tryckte lite på min vad och vips så var smärtan borta. Hade inte kunnat tänka mig att det skulle hjälpa så på en gång? Tack Lotta! Sen gick vi en timme utan problem. Hann också krama ett träd. 

Red Ui på volten. Tränade på att flytta och svänga för vikthjälper. Klok häst – han förstod snabbt vad jag menade. Vi töltade en del – han har så klockren tölt– bara att åka med. Gillar också den hästens mentalitet, han är cool.

Ui & jag

Passade på att fota två linslusar också.

Gjosta aka flockledaren
Sötnos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s