Söndag

Soluppgång hemma på vår ”gata”.

Imorse var jag uppe tidigt och åkte till stallet och fodrade hästarna. Bra det, då fick jag bland annat se solen gå upp. Det var fjorton minus och Atli och de andra hade rimfrost i skägget.  Jag har ju inte varit hos Atli på ett tag, men nu när jag träffade honom kände jag hur mycket han betyder. De där stora ögonen med den varma blicken och den där mulen med en vit fläck på .. Blir också glad av doften av hösilage – det är något speciellt med stallmiljöer . 

Frukost på Stenhugget.

Passade på att fota lite, det är ju så vackert nu med snön och all rimfrost. 

Vackra vyer – Stenhugget

Sista lediga dagen innan jag börjar på nya jobbet. Det känns rätt så okej – jag tycker att vi hunnit med en hel del på jullovet.

Vitrinskåpet blev äntligen färdigt idag. Jag har målat och Pelle har vaxat. Vi är supernöjda med resultatet. Lite lagom patina tycker vi. Tänk bort de gula väggarna, de ska bli vita eller beige (inte rosa). Sen ska skåpet fyllas med böcker.. 

Sen kommer vi lägga in en sisalmatta och renovera trappan som får samma matta.. Och så ska vi ha ett runt bord och kanske rottingfåtöljer.  Moodboard nedan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s