Allergisk reaktion

Nä nu fick jag en allergisk reaktion igen. Tredje gången under senaste året. Den här gången bakade jag det där supergoda brödet som innehåller torkade aprikoser, torkade plommon, russin pumpakärnor mm. Precis efter att jag ätit två skivor så kände jag hur gommen svullnade upp och så kändes det lite torrt i halsen. Jag tog 6 betapred och ringde 1177. De sa att jag skulle åka in till Akuten Uppsala. Pelle hängde med, nu ligger jag här och har fått ännu mer Betapred. Hoppas det här går över snart så jag kan åka hem. De ville ge mig adrenalin men det ville inte jag, hoppas det går över ändå.

Googlade lite och det står att astmatiker som jag är, kan överreagera på svaveldioxid vilket de torkade aprikoserna innehöll. Kan det vara det, eller stenfrukter jag reagerat på denna gång? 

Läkaren skrev en remiss till allergimottagning för utredning.  Bra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s