Allergisk reaktion

Nä nu fick jag en allergisk reaktion igen. Tredje gången under senaste året. Den här gången bakade jag det där supergoda brödet som innehåller torkade aprikoser, torkade plommon, russin pumpakärnor mm. Precis efter att jag ätit två skivor så kände jag hur gommen svullnade upp och så kändes det lite torrt i halsen. Jag tog 6 betapred och ringde 1177. De sa att jag skulle åka in till Akuten Uppsala. Pelle hängde med, nu ligger jag här och har fått ännu mer Betapred. Hoppas det här går över snart så jag kan åka hem. De ville ge mig adrenalin men det ville inte jag, hoppas det går över ändå.

Googlade lite och det står att astmatiker som jag är, kan överreagera på svaveldioxid vilket de torkade aprikoserna innehöll. Kan det vara det, eller stenfrukter jag reagerat på denna gång? 

Läkaren skrev en remiss till allergimottagning för utredning.  Bra det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s