Snö!

Ja eller i alla fall snöslask! Rosiga kinder och knallröda stelfrusna ben. Men jag måste ändå säga att kontraster berikar. Vad vore sköna maj utan gråa mörka november? Vad är väl en kopp te utan stelfrusna fingrar?

Igår knackade det på dörren – leverans av min pannlampa som kommit ändå från Shanghai. Provade den imorse och jag är riktigt nöjd med den. Ljuset är starkt, det som var negativt idag var att den lyste svagare mot slutet av promenaden. Det kan i och för sig bero på att jag inte hade laddat batteriet fullt. Men för 145 kr fick jag två (en extra gratis) vattentåliga pannlampor med dubbel uppsättning batterier, möjlighet att ladda mobilen på pannlampan. Det kan man väl ändå inte klaga på? Gillar Wish.

Vinden viner runt husknuten och brasan sprakar i kakelugnen. Det gillar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s