Snö!

Ja eller i alla fall snöslask! Rosiga kinder och knallröda stelfrusna ben. Men jag måste ändå säga att kontraster berikar. Vad vore sköna maj utan gråa mörka november? Vad är väl en kopp te utan stelfrusna fingrar?

Igår knackade det på dörren – leverans av min pannlampa som kommit ändå från Shanghai. Provade den imorse och jag är riktigt nöjd med den. Ljuset är starkt, det som var negativt idag var att den lyste svagare mot slutet av promenaden. Det kan i och för sig bero på att jag inte hade laddat batteriet fullt. Men för 145 kr fick jag två (en extra gratis) vattentåliga pannlampor med dubbel uppsättning batterier, möjlighet att ladda mobilen på pannlampan. Det kan man väl ändå inte klaga på? Gillar Wish.

Vinden viner runt husknuten och brasan sprakar i kakelugnen. Det gillar jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s