7:e veckan

Ja nu så är vi faktiskt inne på 7:e veckan med promenader. Det känns ju väldigt bra – att vi varit så uthålliga. Just idag höll vi ett bra tempo – vi landade på 6 km/h. Jag testade även att jogga en bit uppför vår grusväg. Det gick bra men efteråt fick jag ansträngningsastma. Trist att bli begränsad av det. Ja men jag ger mig inte, tänker fortsätta jogga korta bitar. Det kanske går över om jag får bättre kondis?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s