Husbilstripp

Vi tog Fia (husbilen) till Färnebofjärdens nationalpark där vi var förra helgen.  Tanken var att vi skulle sova där. Vi hittade en bra plats bredvid en annan husbil. 

Pelle löste ett fiskekort och kastade lite. Tyvärr nappade det inte idag. Kanske var all fisk redan på land? Vi mötte många fiskare. 

Jag hade med mig kameran – bruksanvisningen till den och ett stativ. Tänkte fota vatten i rörelse och försöka få till mjukhet i bilden. Det gick väl sisådär – inte så lätt som det låter. Jag skyller på vädret också, hade ingen riktig inspiration.  Idag var det mulet och grått, inget roligt ljus.

Fotade lite trots allt, sen blev vi frusna och hungriga – då gjorde vi upp en eld och satte oss i vindskyddet, värmde oss och väntade på bra glöd.

Sen käkade vi korv och filosoferade över huruvida vi skulle sova kvar eller åka hem. Det blev det senare alternativet,  tv:n och ett varmt bad lockade. Sen har vi aldrig tidigare värmt upp husbilen med gasol. Det kändes inte som en god ide att testa det idag och att fricampa utan värme kändes inte så härligt. Så vi käkade korven med briochebröd, tog en fika och packade in oss och styrde kosan hemåt. Sitter fortfarande i bilen nu.

Vi hann också besöka Gysinge byggnadsvård.  Vilken affär,  fanns hur fina prylar som helst. Jag såg flera lampor  tyger, färg och tapeter som jag skulle vilja ha. 

Summa summarum – mysig dag, mycket frisk luft, naturupplevelser, sinnesro och röda kinder (snorig näsa).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s