Tisdag

Sov nästan sju timmar inatt. Tror nog det är någon timme för lite för mig. Upp fem – promenad med Lotta, trots träningsvärk efter gårdagen. 

Många bilar ute så här tidigt på morgonen. Tyvärr många som inte  har vett att blända av. Tur att vi har reflexvästar och pannlampor så att vi syns.

 Lyssnar på en ny bok på Storytel: Vägledd meditation. ”Ditt hjärtas djupaste längtan”.  Härligt vilsamt. Citat ur boken..

Små bäckar är högljudda.  De stora floderna flyter tyst.

Det är få saker vi har kontroll över i våra liv, men vi kan styra vår uppmärksamhet. Hur vi väljer och riktar vår uppmärksamhet. Det är underskattat.  

Så mycket bekymmer uppstår i våra liv, för att vi följer, uppmärksammar och tror på tankar.. som gör oss illa.. som inte är för vårt sanna välmående. Inte sällan har de tankarna ett borde i sig. Dom borde, han borde, jag borde.. Vi sätter upp en polarisering mellan verkligheten och hur vi tycker det borde va. Har någon, någonsin vunnit det argumentet med verkligheten? Har någon någonsin blivit mer som du vill att de ska va för att du har gått och tänkt och tyckt att de borde va det? Så släpp argumentet med verkligheten, välj och rikta din uppmärksamhet. . 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s