Lördag

Rätt så mulet – men ändå en vacker dag med alla oktoberfärger.. 

Vi tog med oss hundarna till Rosersbergs slottspark och promenerade och plockade kastanjer. Jag ska dels ha dem som dekoration, men också i skolan. Perfekt konkret material att räkna med. Pelle ska göra pyssel på skolan med kastanjerna.

Jag älskar den här parken oavsett årstid.. Vår, sommar, höst och vinter – alltid lika vackert. 

Sen åkte vi till Sigtuna och Bagarboden – Pelle shoppade kardemummabullar och Sigtunakaka. Den sistnämnda är ju hur god som helst! Jag har bestämt att jag får äta nåt gott på helgerna. Man kan ju inte ta bort all njutning här i livet.. eller? Mysig fikastund med Fille och Malou.

Jag tycker det finns mycket med hösten som är vackert.. vissna blommor till exempel. Därför undrar jag varför man får sån ångest när sommaren är över?

Lite senare åkte vi till Stenhugget. Jag red ut på Atli, Pelle promenerade bredvid. Atli var pigg och glad, pälssättningen verkar inte slita lika mycket på honom nu.

På kvällen var vi hos Lena på inflyttningsfest.  Mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s