Torsdag 

Idag är en bra dag. Det var visserligen lite mörkare än igår när vi började vår powerwalk 5.15 –  men det regnade inte och vi hade bra studs under dojorna. 

När vi gick och småpratade som vi brukar göra om allt ifrån sånt vi läst, till livet i stort – så sa S HEALTH att vi höll ett bra tempo, 6,3 km/timme. Det ville vi inte förlora – så efter en micropaus med fotograferande – bestämde vi oss för att jogga en bit. Jag har aldrig varit en joggare på grund av min astma. När jag anstränger mig för hårt, t ex springer- så får jag svårt att andas. Men om man börjar i det lilla, springer korta sträckor  – så kanske man kan komma över den barriären? Det funkade bra idag i alla fall. När jag kom hem var jag sjöblöt. Till saken hör att vi också börjat gå baklänges på vår grusväg här hemma. Det drog ner tempot men kändes bra på fram – och baksidan av låren!

På kvällen åkte jag till Stenhugget och red ut ensam med Atli. Vi tog rundan bort till grusvägen.  Han var cool – reagerade bara när det kom en travhäst på grusvägen.  Älskar honom – världens finaste häst. 


Fick se solen gå ner över Kairo idag också. Vackert..

Läst idag:

Var uppmärksam på dina tankar, de är upprinnelsen till dina handlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s