Arla morgonstund har guld i mund

Inatt sov jag inte alls bra. Hade svårt att somna och somnade inte förräns vid 3? Tror det berodde på att jag drack Earl Grey på Moderna museet. Lotta och jag hade bestämt att vi skulle ut och promenera. Vi skulle ses 5.15 vilket efter den här natten kändes vansinnigt tidigt. Jag klev upp och matade hundarna och hoppade i kläderna.

Men när vi väl kom iväg kändes det bara härligt. Att få uppleva magin innan allt vaknar är fantastiskt. Att få se solen gå upp över dimslöjor som ligger över åkrarna är få förunnat.

Nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka! 

På kvällen träning med Pelle på Sats. Mycket armar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s