Allergi 

Vaknade med ett igensvullet öga som kliade. Samma sak hände ju en gång i maj. Då hamnade jag på Danderyd. Nu sitter jag på Löwet, medicinerade själv denna gång. Vad kan det vara som orsakade det den här gången?

Igår åt jag:

  • Te och ostmackor till frukost
  • En smoothie med banan, jordgubbar och fikon
  • En glassbåt
  • En cheeseburgare
  • Youghurt med sportmüsli

Jag var ju och red, kliade mig kanske i ögat. Allergisk mot häst? Vore ju hemskt! Men jag läste att om man är allergisk mot skaldjur som jag ju är, så är man ofta även allergisk mot häst. Men det borde väl ha märkts genom åren- och det har det. Måste ta extra bricanyl när jag rider. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s