Allergi 

Vaknade med ett igensvullet öga som kliade. Samma sak hände ju en gång i maj. Då hamnade jag på Danderyd. Nu sitter jag på Löwet, medicinerade själv denna gång. Vad kan det vara som orsakade det den här gången?

Igår åt jag:

  • Te och ostmackor till frukost
  • En smoothie med banan, jordgubbar och fikon
  • En glassbåt
  • En cheeseburgare
  • Youghurt med sportmüsli

Jag var ju och red, kliade mig kanske i ögat. Allergisk mot häst? Vore ju hemskt! Men jag läste att om man är allergisk mot skaldjur som jag ju är, så är man ofta även allergisk mot häst. Men det borde väl ha märkts genom åren- och det har det. Måste ta extra bricanyl när jag rider. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s