Onsdag 

Idag var jag vansinnigt trött på jobbet. Det frestar på att lära känna nya kollegor och att skapa goda förtroendefulla relationer till vuxna och barn. Sen att lära känna rutiner och ta seden dit man kommer. Göra ett schema där man täcker upp alla behov och sen jobba utifrån det. Idag kände jag mig glömsk och blandade ihop en massa. Men då får man inte vara för sträng med sig själv,  utan acceptera att så kan det bli under rådande omständigheter.. 

Efter jobbet hade jag tänkt rida Atli, det var som gjort för en ridtur i solen. Men jag kände att jag behövde vila.. trött trött. Sov några timmar.

På kvällen åkte Pelle och jag och tränade på Sats. Men jag hade glömt hur man använde flera maskiner så det gick sådär.. men Pelle var duktig! Efter träningen kände jag mig trots allt både piggare och gladare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s