Good enough

Det får lov att räcka med good enough. Allt behöver inte vara perfekt, inte jag heller.  

Känns skönt när man sänker kraven på sig själv. När man byter jobb vill man vara så väldans duktig. Men jag vet vad jag går för, behöver inte bevisa någonting för någon. Och nu har jag bestämt mig för att ge lagom. Så får det bli. Den här veckan ska jag tänka på att prestera lagom, för det är good enough.

Regnet öser ner idag, men låt det regna… då kommer trumpetsvamparna och trattkantarellerna som jag väntat på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s