Good enough

Det får lov att räcka med good enough. Allt behöver inte vara perfekt, inte jag heller.  

Känns skönt när man sänker kraven på sig själv. När man byter jobb vill man vara så väldans duktig. Men jag vet vad jag går för, behöver inte bevisa någonting för någon. Och nu har jag bestämt mig för att ge lagom. Så får det bli. Den här veckan ska jag tänka på att prestera lagom, för det är good enough.

Regnet öser ner idag, men låt det regna… då kommer trumpetsvamparna och trattkantarellerna som jag väntat på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s