Sats & cykel

Igår var jag på Sats med Lotta och skrev in mig. Nu jäklar ska jag bli stark! Bästa sällskapet och coachen hade jag i Lotta som kan det där med träning. Hon visade hur alla maskiner  används på rätt sätt. Jättekul! Tack snälla Lotta för alla tips. Och nästa gång hoppas jag att jag orkar göra fler situps och armhävningar..

Sen på kvällen var Pelle och jag till Cykelringen och köpte en ny cykel till mig. Det blev en hybrid med 27 växlar som rullar hur lätt som helst. Tanken är att jag ska cykla till och från jobbet. Idag har jag premiärcyklat – första arbetsdagen efter semestern, 1 mil och 2 kilometer blev det. Tungt i uppförsbackarna men det ska bli bättre.

Idag onsdag promenerade vi med hundarna i Rosersberg- 30 minuter blev det. Så idag har jag rört på mig så det räcker. 

Fotade några vackra vissna tistlar. Jag är inte ledsen för att det snart är höst, gillar den årstiden. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s