Sats & cykel

Igår var jag på Sats med Lotta och skrev in mig. Nu jäklar ska jag bli stark! Bästa sällskapet och coachen hade jag i Lotta som kan det där med träning. Hon visade hur alla maskiner  används på rätt sätt. Jättekul! Tack snälla Lotta för alla tips. Och nästa gång hoppas jag att jag orkar göra fler situps och armhävningar..

Sen på kvällen var Pelle och jag till Cykelringen och köpte en ny cykel till mig. Det blev en hybrid med 27 växlar som rullar hur lätt som helst. Tanken är att jag ska cykla till och från jobbet. Idag har jag premiärcyklat – första arbetsdagen efter semestern, 1 mil och 2 kilometer blev det. Tungt i uppförsbackarna men det ska bli bättre.

Idag onsdag promenerade vi med hundarna i Rosersberg- 30 minuter blev det. Så idag har jag rört på mig så det räcker. 

Fotade några vackra vissna tistlar. Jag är inte ledsen för att det snart är höst, gillar den årstiden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s