Tyskland – Flensburg

Vi försökte pricka in så att vi inte skulle hamna i köer genom Hamburg. Det gick rätt så bra, det flöt på bra. Annars är det inte särskilt kul att åka på autobahn – egentligen rätt så trist. Tur man kan beundra vackra kraftledningar.. eller broar eller graffiti. 

Vi körde 70 mil ifrån Antwerpen ända upp till Flensburg, med undantag för en och annan kiss/matpaus. Vi hade siktet inställt på Danmark och Mörns klippor. Men orken tog slut och vi hittade en fin camping i Glücksburg. Det var som balsam för själen att få landa där.  

Campingen kändes som ett lyxhotell jämfört med campingen i Antwerpen.  Tyskarna är rätt praktiska och alla snickerier är liksom lite rejäla, precis som maten vilket gör det lätt att leva.

När vi lämnade Flensburg såg vi ett vackert slott. Jag som trodde vi var färdiga med slott. Utanför satt en grupp konstnärer och målade av slottet. Det påminde mig om hur bra man mår när man får skapa, något jag inte gjort på länge,  förutom när det gäller fotografering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s