Tyskland – Flensburg

Vi försökte pricka in så att vi inte skulle hamna i köer genom Hamburg. Det gick rätt så bra, det flöt på bra. Annars är det inte särskilt kul att åka på autobahn – egentligen rätt så trist. Tur man kan beundra vackra kraftledningar.. eller broar eller graffiti. 

Vi körde 70 mil ifrån Antwerpen ända upp till Flensburg, med undantag för en och annan kiss/matpaus. Vi hade siktet inställt på Danmark och Mörns klippor. Men orken tog slut och vi hittade en fin camping i Glücksburg. Det var som balsam för själen att få landa där.  

Campingen kändes som ett lyxhotell jämfört med campingen i Antwerpen.  Tyskarna är rätt praktiska och alla snickerier är liksom lite rejäla, precis som maten vilket gör det lätt att leva.

När vi lämnade Flensburg såg vi ett vackert slott. Jag som trodde vi var färdiga med slott. Utanför satt en grupp konstnärer och målade av slottet. Det påminde mig om hur bra man mår när man får skapa, något jag inte gjort på länge,  förutom när det gäller fotografering.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s