Tillbaka i Sverige 

När vi precis skulle köra på Öresundsbron började det ösregna.  Det regnade som om någon hällde en hink vatten över vindrutan. Vad hände då? Jo Pelle slog förstås på vindrutetorkarna för fullt och då lossnade vindrutetorkaren på förarsidan.  Shit tänkte vi, hur ska detta sluta? Åka över Öresundsbron i ösregn utan sikt, det vill man ju knappast. 

När vi åkt genom Öresundstunneln såg vi som tur var att det hade slutat ösregna. Det duggade bara lite och från ena sidan av bron till den andra kunde vi se en vacker regnbåge.  Så vi åkte faktiskt rakt genom regnbågen och det var en mäktig upplevelse. Naturen är fantastisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s