Öland – Sonjas camping

Öland är ju ett ställe vi gärna besöker och då bor vi helst på Sonjas camping. Där är så mysigt och hundvänligt.  Där finns både hunddusch och en hundstrand. Hundarna fick sig en ordentlig schamponering och så fick de bada massor.

Denna gång träffade vi Gunilla och Janne som också var där.  Första kvällen blev vi bjudna på middag av dem. Andra kvällen grillade vi tillsammans efter en härlig  dag på stranden.  Sen kom ett annat camparpar som vi träffat i Mariefred. Det blev en lång och trevlig sommarkväll med mycket surr och gott vin i mörkret.

Vi hann också med några långpromenader längs med havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s