Öland – Sonjas camping

Öland är ju ett ställe vi gärna besöker och då bor vi helst på Sonjas camping. Där är så mysigt och hundvänligt.  Där finns både hunddusch och en hundstrand. Hundarna fick sig en ordentlig schamponering och så fick de bada massor.

Denna gång träffade vi Gunilla och Janne som också var där.  Första kvällen blev vi bjudna på middag av dem. Andra kvällen grillade vi tillsammans efter en härlig  dag på stranden.  Sen kom ett annat camparpar som vi träffat i Mariefred. Det blev en lång och trevlig sommarkväll med mycket surr och gott vin i mörkret.

Vi hann också med några långpromenader längs med havet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s