Åka bil…

Idag har vi suttit i bilen mest hela dagen. Vi lämnade Trelleborg imorse. Sen satte vi kurs mot Öresundsbron, det kostade 980 kronor att passera bron om man  inte har respass vilket vi inte hade. Men tydligen kan man få igen hälften om man ansöker om det i efterhand.  Sedan passerade vi både Sjaelland, Fyn och Jylland innan vi åkte in i Tyskland. Vi hade som mål att passera Hamburg eftersom det var söndag och mindre trafik. Det gjorde vi också, nu befinner vi oss någon mil utanför Bremen. Vi hittade en camping i Everinghausen. Våra närmaste grannar är ett gäng hjortar. Vi står på Camping -Paradies Grüner Jäger. 

Tyvärr blev det inte så många bilder idag..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s