Åka bil…

Idag har vi suttit i bilen mest hela dagen. Vi lämnade Trelleborg imorse. Sen satte vi kurs mot Öresundsbron, det kostade 980 kronor att passera bron om man  inte har respass vilket vi inte hade. Men tydligen kan man få igen hälften om man ansöker om det i efterhand.  Sedan passerade vi både Sjaelland, Fyn och Jylland innan vi åkte in i Tyskland. Vi hade som mål att passera Hamburg eftersom det var söndag och mindre trafik. Det gjorde vi också, nu befinner vi oss någon mil utanför Bremen. Vi hittade en camping i Everinghausen. Våra närmaste grannar är ett gäng hjortar. Vi står på Camping -Paradies Grüner Jäger. 

Tyvärr blev det inte så många bilder idag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s