Väl godkänd!!!

Äntligen har vi fått betyg på vår uppsats som vi jobbade med från januari ända tills i onsdags. Under opponeringen sa vår examinator att för att få ett VG vilket är högsta betyg på kursen, krävdes att uppsatsen skulle hålla doktorandnivå. Gissa vad, när jag stod på Lindex igår, så ringde Lena och berättade att vi fått VG på vårt arbete. Jag blev så chockad att jag först inte kände någonting. Jag blev liksom alldeles tom innan jag förstod och all ängslan släppte. Då kom tårarna. Efter allt slit och alla timmar vi lagt ner, kan jag äntligen känna att det var mödan värt! Nu är jag färdig på riktigt! Yipeee

image

Igår firades det med vår trevliga granne Lotta. Det blev många glas vin och idag mår jag som jag förtjänar!..

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s