Vara sin egen

… frisör. Det finns många fördelar med det. För det första är salongen öppen dygnet runt om man så önskar. Det blir väldans billigt, en frisörsax på Maxi kostar nästan ingenting, inte heller lite färg. När man väljer frisyr blir det aldrig några missförstånd. Det finns nämligen bara en att välja på i alla fall på den här salongen. Inte heller blir man missnöjd med längden, förutom om man råkar klippa lite snett och måste jämna till.. och jämna till.. Hur som helst, jag är nyklippt och nyslingad och känner mig väldans nöjd. Får klappa mig själv på axeln och säga bra jobbat! 😉

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s