Vara sin egen

… frisör. Det finns många fördelar med det. För det första är salongen öppen dygnet runt om man så önskar. Det blir väldans billigt, en frisörsax på Maxi kostar nästan ingenting, inte heller lite färg. När man väljer frisyr blir det aldrig några missförstånd. Det finns nämligen bara en att välja på i alla fall på den här salongen. Inte heller blir man missnöjd med längden, förutom om man råkar klippa lite snett och måste jämna till.. och jämna till.. Hur som helst, jag är nyklippt och nyslingad och känner mig väldans nöjd. Får klappa mig själv på axeln och säga bra jobbat! 😉

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s