Måndag

Idag har vi haft handledning kring vårt examensarbete över Skype. Vi fick tack och lov fin återkoppling även denna gång. Han tyckte att vårt arbete fortskrider enligt hans önskemål.  Idag har jag läst vetenskapsteori – friskade upp minnet kring fallstudier och skrev en del på metoddelen. Imorgon ska jag fortsätta med analysen av resultatet. Nu är vi inne på upploppet, 12 dagar kvar tills det ska vara helt färdigt och inlämnat till handledaren som antingen släpper igenom oss till examination, eller inte tycker arbetet är färdigt att läggas fram. Hoppas förstås innerligt på det första.

Ikväll red jag Atli och fick på så vis ett välbehövligt avbrott i studierna. Vi tränade vidare på lång och låg form på volt i skritt och trav. Sedan töltade vi på  volt. Han tycker det är jobbigt i vänster varv, men har i alla fall slutat backa.

Efter ridningen satt jag utanför stallet och filosoferade medan han käkade morötter och pellets. Jag märker att jag börjat skämma bort honom med morötter när vi bara har en häst. Lättare då. Imorgon ska jag inhandla müsli till honom, så hans smaklökar får lite variation. Det var alles, inget mer plugg idag, bara tv och vänta på Pelle som snart kommer hem..

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s