Måndag

Idag har vi haft handledning kring vårt examensarbete över Skype. Vi fick tack och lov fin återkoppling även denna gång. Han tyckte att vårt arbete fortskrider enligt hans önskemål.  Idag har jag läst vetenskapsteori – friskade upp minnet kring fallstudier och skrev en del på metoddelen. Imorgon ska jag fortsätta med analysen av resultatet. Nu är vi inne på upploppet, 12 dagar kvar tills det ska vara helt färdigt och inlämnat till handledaren som antingen släpper igenom oss till examination, eller inte tycker arbetet är färdigt att läggas fram. Hoppas förstås innerligt på det första.

Ikväll red jag Atli och fick på så vis ett välbehövligt avbrott i studierna. Vi tränade vidare på lång och låg form på volt i skritt och trav. Sedan töltade vi på  volt. Han tycker det är jobbigt i vänster varv, men har i alla fall slutat backa.

Efter ridningen satt jag utanför stallet och filosoferade medan han käkade morötter och pellets. Jag märker att jag börjat skämma bort honom med morötter när vi bara har en häst. Lättare då. Imorgon ska jag inhandla müsli till honom, så hans smaklökar får lite variation. Det var alles, inget mer plugg idag, bara tv och vänta på Pelle som snart kommer hem..

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s