Ridit Atli

Nu har jag ridit Atli och det gick bra. Eftersom han är så tjock just nu, så skrittade vi mest. Lite trav och en pigg glad galopp blev det visst också. Men innan ridningen så pysslade jag en lång stund med honom och borstade bort massor med päls. Han stod bara och mös.. Vi har lite connection han och jag.

image

Pälsfällning pågår..

Jag tror också att jag fått tillbaka ridglädjen – kan inte nog säga hur enkelt allt känns med bara en häst. Att kunna lägga all sin energi på att få Atli att må bra känns härligt. Känner inte den där bördan att behöva tänka på två hästar. Så nöjd med vårt beslut att satsa på honom. Han är för mig den ultimata ridhästen.  När han bjuder på sig själv då svävar jag fram på glädjemoln.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s