Ridit Atli

Nu har jag ridit Atli och det gick bra. Eftersom han är så tjock just nu, så skrittade vi mest. Lite trav och en pigg glad galopp blev det visst också. Men innan ridningen så pysslade jag en lång stund med honom och borstade bort massor med päls. Han stod bara och mös.. Vi har lite connection han och jag.

image

Pälsfällning pågår..

Jag tror också att jag fått tillbaka ridglädjen – kan inte nog säga hur enkelt allt känns med bara en häst. Att kunna lägga all sin energi på att få Atli att må bra känns härligt. Känner inte den där bördan att behöva tänka på två hästar. Så nöjd med vårt beslut att satsa på honom. Han är för mig den ultimata ridhästen.  När han bjuder på sig själv då svävar jag fram på glädjemoln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s