Klar

Nu är vi klara med våra fältstudier. Observationer i 10 klasser och 4 intervjuer. Nu börjar analysarbetet och skrivandet. 20 sidor kvar plus finputs av det vi skrivit hittills. Om en månad ska det vara klart. Längtar tills detta är över även om jag lärt mig så mycket.

Har förresten slutat med socker för en månad sen. Igår gjorde jag en blodtrycksmätning under ett dygn.  Den visade att mitt blodtryck var perfekt.  Återbesök om ett år. Yipeee  såna saker är väl värda att fira?!

Idag fyller jag 51 och jag är så tacksam för alla år jag fått. Och inte hade jag väl trott att man skulle känna sig så här ung vid 50? Tacksam för varje dag här i livet. En skillnad som jag upplever med 50-årsåldern jämfört med 40-årsåldern är, att vid 50 har jag fått en insikt om att vi inte är odödliga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s